Software ontwikkeling

Binnen Streamlined geloven we dat dagelijkse taken efficiënter uitgevoerd kunnen worden. Helaas word je vaak gehinderd door onduidelijke Excel-sheets, eindeloze e-mails en verspreide data. Onze op maat gemaakte software helpt je om slimmer, sneller en efficiënter te werken. Zo blijft er meer tijd over voor belangrijke zaken in je bedrijf.

De Streamlined methode

De Streamlined methode

Pas als we je bedrijf volledig kennen en je doelstellingen écht begrijpen kunnen we met de beste oplossing voor jouw vraag komen. Vaak zit die al in je bedrijf. Aan ons de taak om de knelpunten bloot te leggen en er met keiharde code een perfect werkende tool voor te bouwen.

Software waar iedereen blij van wordt

Software waar iedereen blij van wordt

Met behulp van de juiste oplossingen wordt je werk gemakkelijker en leuker. Daarom ontwikkelen we software die perfect past bij jouw wensen. We denken niet alleen na over wat jij nodig hebt; we maken iets waar alle gebruikers blij van worden. We zien onze software namelijk als een maatpak: de stof mag er dan al zijn, wij zorgen dat het pak jullie uiteindelijk perfect past.

Stappen

Plan van aanpak

Samen stellen we vast wat er beter kan. We bespreken je dromen en visie en zetten een stip op de horizon. Vanuit daar gaan we op zoek naar een mogelijke oplossing.

Ontwerpen

Nu we weten hoe de ideale situatie eruit ziet, focussen we ons op de eerste versie van het product en bedenken we welke technische componenten er nodig zijn.

Bouwen

Ons team van ontwikkelaars gaat aan de slag met het bouwen van software. Al onze oplossing worden op maat gemaakt, zodat het aansluit op jouw wensen.

Lanceren

Het moment van de waarheid: de lancering! Je software kan in gebruik worden genomen. Ook na de oplevering blijven we betrokken bij je bedrijf. Wij staan klaar voor al je vragen.

Mogelijkheden bespreken?

Plan zelf snel en gemakkelijk een afspraak in met een van onze consultants