Wij zijn Streamlined

Aangenaam kennis te maken

Als team van technische specialisten gaan we geen uitdaging uit de weg. Webapplicaties, serversystemen, websites en webshops: wat we ook maken, we hebben altijd hetzelfde doel voor ogen. Wij willen bedrijven verder helpen.

Doe normaal

Doe normaal

We zijn slim, snel en weten waar we het over hebben. Toch blijven we met beide benen op de grond. Om dagelijks tientallen bedrijven fijner te laten werken is geen leger mensen nodig. Een klein, maar superintelligent team van specialisten is genoeg.

De liefde voor maatwerk systemen op basis van keiharde code is niet uit de lucht komen vallen. De geschiedenis van Streamlined gaat terug naar 2004. Als bureau voor online marketing veroverden we jarenlang het web met mooie sites, ijzersterke marketingstrategieën en creatieve designs. Tegelijkertijd merkten we dat we pas écht gelukkig werden als we onze klanten verder konden helpen met een maatwerk systeem dat hun dagelijkse werkzaamheden slimmer, sneller of efficiënter maakte.

Liefde voor techniek

Liefde voor techniek

De projecten van Streamlined hebben één ding gemeen: ze zijn altijd gericht op het oplossen van complexe uitdagingen met behulp van technologie. Ons team bestaat uit knappe koppen die weten wat er moet gebeuren om de beste maatwerk software te leveren. Vanuit ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch zorgen wij ervoor dat onze software waarde toevoegt aan jouw organisatie. Of je je werk nu efficiënter, makkelijker, of leuker wil maken: wij zorgen ervoor dat het gebeurt. 

Jouw werk sneller, gemakkelijker of leuker maken?

Jouw werk sneller, gemakkelijker of leuker maken?

We zijn gespecialiseerd in het analyseren van bedrijven, het blootleggen van gebreken en het ontwikkelen van software waarmee we bedrijven slimmer, sneller en beter laten werken. Veel bedrijven zijn zelf al bezig met het stroomlijnen van hun processen. Zij hebben ons misschien helemaal niet nodig. Ze zijn blij met de manier waarop ze werken en houden dingen graag zoals ze zijn. Voor de groep die wel eens twijfelt staan wij klaar met gedegen advies en steengoede software.

Ons team

Maak kennis met onze Streamliners. Deze mensen maken het mogelijk om dagelijks tientallen bedrijven fijner te laten werken is geen leger mensen nodig. Ons team bewijst dat een klein, maar superintelligent team van specialisten genoeg is.

Bij Streamlined is iedereen anders, maar we hebben één ding gemeen. We geloven in de kracht van maatwerk. Benieuwd wat onze Streamliners zo bijzonder maakt? We stellen ze graag aan je voor:

Bea

Bea

Financiële administratie

Brent

Brent

Support Consultant

Coen

Coen

Business Consultant

Ewald

Ewald

Developer

Joep

Joep

Sales Consultant

Karlijn

Karlijn

Content Specialist

Maikel

Maikel

Developer

Menno H.

Menno H.

Developer

Menno P.

Developer

Rob

Rob

Developer

Ernst

Ernst

Business Consultant