Chrome Remote Desktop

Voor support of afstand.

Met Chrome Remote Desktop kunnen we, indien gewenst, op afstand toegang krijgen tot je computer via de Chrome-browser. Deze dienst is ontworpen om eenvoudige en veilige externe toegang te bieden.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Om Chrome Remote Desktop te gebruiken, moet je de Chrome-browser op je computer hebben. Chrome Remote Desktop werkt via de beveiligde infrastructuur van Google met de webtechnologieën zoals WebRTC, zodat je met vertrouwen je scherm kunt delen.

• Installeer de Chrome-browser: Deze browser is hier te downloaden.

• Ga naar Chrome Remote Desktop: Open deze link en volg de instructies van onze supportmedewerker op. Je zult gevraagd worden om bepaalde machtigingen te verlenen.

• Genereer een toegangscode: Nadat de instellingen zijn geconfigureerd, genereer je een toegangscode. Deze code deel je met de persoon die toegang nodig heeft tot jouw computer.

• Geef toegang: De persoon aan de andere kant voert de gegenereerde code in zijn Chrome Remote Desktop-extensie in en kan vervolgens toegang krijgen tot jouw computer.