Delta Technics

Toegepaste expertises: Kubernetes, NuxtJS, Typescript, Python en PostgreSQL.

Als een programma niet meer bij te werken is naar de nieuwe standaarden, wordt het tijd om over te stappen op iets nieuws. Wij mochten voor Delta Technics hun Visual Basic calculator omzetten naar een modernere en gebruiksvriendelijkere versie. 

Experts in koude- en warmteoplossingen

Experts in koude- en warmteoplossingen

Delta Technics is gespecialiseerd in de productie van condensors, verdampers en gevinde warmtewisselaars. Die expertise wordt ingezet in verschillende sectoren, waaronder de voedingsindustrie, industriële toepassingen, tuinbouw en supermarkten. Waar koude- en warmteoplossingen cruciaal zijn, is Delta Techics. Toen één van hun rekenprogramma's niet meer bij te werken was naar moderne standaarden, hebben we de bestaande database gedecodeerd en gemigreerd naar een moderne database. Dit maakte de weg vrij voor de ontwikkeling van twee krachtige tools die complexe berekeningen in een oogwenk uitvoeren.

Moderne tools voor snelle berekeningen

Moderne tools voor snelle berekeningen

Een van de tools die we voor Delta Technics hebben gebouwd, is de Koelcapaciteit Calculator. Bezoekers kunnen eenvoudig relevante gegevens invoeren, waarna de tool automatisch de benodigde koelcapaciteit berekent. Deze functionaliteit versnelt en vereenvoudigt het proces voor Delta Technic's klanten, waardoor ze snel en accuraat de benodigde informatie verkrijgen. Vanuit de calculator kunnen er producten geselecteerd worden met de verdamper-, koelgroepen-, of condensor selector. Uitgerust met een uitgebreid filtermechanisme kunnen bezoekers eenvoudig het ideale filter voor hun specifieke behoeften vinden. Deze tool maakt het voor klanten mogelijk om snel en efficiënt de meest geschikte oplossing te identificeren.

Gebruiksvriendelijker én efficiënter

Gebruiksvriendelijker én efficiënter

Met de implementatie van deze moderne tools heeft Delta Technics niet alleen de gebruiksvriendelijkheid van hun calculators verbeterd, maar ook de efficiëntie van het gehele berekeningsproces verhoogd. De nieuwe systemen stellen het team van Delta Technics in staat om snel en flexibel aanpassingen door te voeren en nauwkeurige resultaten te leveren aan hun klanten. 

Ontdek het zelf

www.deltatechnics.nl