TVE Group

Toegepaste expertises: Kubernetes, Angular, Python en PostgreSQL.

Te midden van de dynamische wereld van indoor en outdoor visuele communicatie heeft TVE een innovatieve aanpak omarmd die niet alleen de drukte op de verkoopafdeling verlicht, maar ook de efficiëntie vergroot. Ontdek hoe deze zelfcalculerende webshop een oase van rust heeft gecreëerd, waardoor TVE haar klanten en team op een nog effectievere manier bedient.

Zo zorgden we voor meer rust op de verkoopafdeling bij TVE

Zo zorgden we voor meer rust op de verkoopafdeling bij TVE

Als één van de grootste aanbieders op het gebied van indoor en outdoor visuele communicatie heeft de verkoopafdeling van TVE het druk. Heel druk. Wij zorgden voor een ontlasting op deze afdeling door een toekomstgericht systeem te ontwikkelen. Het gevolg? De klant kan zijn FTE’s nu veel nuttiger inzetten.

Een passende oplossing voor de toekomst

Een passende oplossing voor de toekomst

Met veel prijscombinaties en onlogische structuren - maar wel enorm veel bestellingen - was het soms chaotisch op de verkoopafdeling van TVE. Dat moest anders. Het systeem waarmee de verkopers van TVE werkten bleek te beperkt en niet flexibel. Hoewel het het werkbaar was, kunnen we vaststellen dat het niet toekomstgericht was. Aan ons de taak om dit op te lossen.

Constant op zoek naar verbetering

Constant op zoek naar verbetering

Voor TVE ontwikkelden we een volledig nieuwe architectuur en een flexibel systeem waarmee zowel medewerkers als klanten uit de voeten kunnen: Order TVE. De doordachte user-interface maakt het systeem compleet en klaar voor te toekomst. Koppelingen met externe API’s kunnen probleemloos worden gemaakt en alle prijsafspraken (en combinaties daarvan) hebben we volledig geautomatiseerd. Sinds de oplevering is er al een flinke verbeterslag gemaakt, maar samen met Order TVE zijn we nog constant bezig met het verfijnen van het systeem.

Ontdek het zelf

www.tvegroup.eu