Software koppelingen

Software is als mensen: het functioneert pas goed wanneer het samenwerkt. Bij Streamlined zijn we er daarom van overtuigd dat het gebruik van meerdere softwarepakketten pas écht werkt als ze met elkaar communiceren. Door middel van doeltreffende koppelingen laten we jouw softwarepakketten naadloos met elkaar samenwerken.

Met een software koppeling kun je je processen en systemen naar een hoger niveau tillen. Je kunt verschillende systemen met elkaar laten communiceren en zo gegevens automatisch synchroniseren. Wij begrijpen hoe cruciaal het is om je systemen naadloos te integreren. Bij Streamlined ontwikkelen we daarom API-koppelingen op maat. 

De Streamlined koppelingen

Een softwarepakket voldoet vaak niet volledig aan je eisen. Veel bedrijven werken daarom met verschillende systemen. Het probleem is echter dat deze losse softwarepakketten niet samenwerken. Als gevolg daarvan moeten medewerkers data handmatig controleren of zelfs overtypen. Dit is niet alleen tijdrovend, maar ook zeer foutgevoelig. Wij koppelen systemen daarom aan elkaar. Door systemen data uit te laten wisselen is de kans op fouten veel kleiner, terwijl je ook nog eens minder tijd kwijt bent. Bij gekoppelde software gebeurt dit namelijk volledig automatisch! Onze developers zijn gespecialiseerd in het koppelen van onderstaande systemen, staat uw software koppeling er niet tussen? Neem direct contact met ons op en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.

Vind een koppeling

Mogelijkheden bespreken?

Plan zelf snel en gemakkelijk een afspraak in met een van onze consultants